Animation-Break

Het idee om Animation-Break te starten was er al begin 2020, maar tijdens de Lockdown vanwege het COVID-19 virus heeft dit idee echt vorm gekregen. Het begon als een wekelijkse videocall tijdens de lunchpauze waar kleine brainstormsessies uit ontstonden om het proces van animeren makkelijker te maken voor de klant, maar ook voor onszelf.

Gedurende de wekelijkse videocalls, zagen wij steeds meer voordelen in het opzetten van een collectief. Zo kunnen wij als collectief sneller werk opleveren, garanderen wij meer kwaliteit en mocht één van de freelancers uitvallen, wegens ziekte of andere onverhoopte zaken dan kunnen we snel schakelen en eventueel werk van elkaar overnemen.

Als laatst en misschien nog wel het belangrijkste is het gewoon ontzettend gezellig en leuk om met elkaar samen te werken. Wat begon als een gezellige brainstormsessie tijdens de lunch, bundelen we nu onze krachten om toffe producties neer te zetten!

Team

Jeroen Dral

Animator

Johan ten Woude

Animator

Jij vraagt het, Johan maakt het! Als enthousiaste en getalenteerde animator kan je Johan op elk project zetten en hij levert een bovenverwachtingen animatie op!

Ian Broeren

Animator / Graphic Designer

Gert-jan van Ackooij

Voice-over

Jaimy Niks

Animator

Jaimy onze animator uit het oosten is niet te stoppen. Heeft zijn eerste studie afgerond en gaat meteen door om z'n tweede bachelor in de pocket te krijgen. Deze leergierigheid neemt hij ook mee in het animeren en is hij continue zichzelf aan het uitdagen om nieuwe technieken te leren.
Wil jij met ons samenwerken? Neem contact met ons op!